Training tot internationaal teamlid

Voor onbepaalde tijd uitgesteld: Training internationale teamleden door CPT International

Update 26 juni 2020; Wegens het coronavirus is de training voor onbepaalde tijd uitgesteld. Zodra de situatie in de wereld zodanig is verbeterd dat delegaties weer kunnen doorgaan met deelnemers van over de hele wereld zullen nieuwe data en locaties bekend gemaakt worden.

CPTers in Koerdistan Training

Aanvragers moeten ten minste 21 jaar oud zijn en een delegatie naar een van de programma’s of een stage hebben voltooid om in aanmerking te komen om deel te nemen aan het trainingsprogramma. Gekwalificeerde kandidaten kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de training die uitmondt in een gezamenlijke beslissing met CPT- medewerkers over lidmaatschap van het Peacemakers Corps. Getrainde Peacemakers Corps-leden komen in aanmerking om te solliciteren op openstaande posities in CPT-teams.

CPT bouwt partnerschappen om geweld en onderdrukking te transformeren in situaties van dodelijke conflicten over de gehele wereld. Wij verbinden ons aan werk en relaties die:

  1. de aanwezigheid van geloof en spiritualiteit respecteren en weerspiegelen,

  2. basisinitiatieven versterken,

  3. structuren van dominantie in onderdrukking transformeren en

  4. creatieve geweldloosheid en bevrijdende liefde belichamen.

CPT begrijpt dat geweld is geworteld in systeem van onderdrukkingstructuren. Wij zetten ons in voor het ongedaan maken van onderdrukking in ons eigen leven en in het beleid en de praktijken van onze organisatie.

2021-07-01 CPT training Koerdistan.jpg
grijs vlak.png

CPT is een christelijk georiënteerde organisatie met een multi-religieus / spiritueel divers lidmaatschap. Wij zoeken capabele en verantwoordelijke personen die geworteld zijn in geloof/spiritualiteit, om als leden van teams voor geweldbeperking, die zijn opgeleid in gedisciplineerde geweldloosheid, te werken aan vrede. We hebben ons eraan verbonden om een Peacemaker Corps op te bouwen dat diversiteit weerspiegelt in bekwaamheid, leeftijd, klasse, etniciteit, genderidentiteit, taal, nationale afkomst, ras en seksuele geaardheid.

Vorige
Vorige

Reisverslag Solidariteitsreis Griekenland

Volgende
Volgende

Solidariteitsreis naar Griekenland